Kuřecí prsíčka Katsu – nesmažená
Co je to Katsu? Je to japonská metoda obalovaného masa. Tato verze je připravena s kari omáčkou.
Vynikající italský bramborový salát
Tento středozemní salát jsem si včera vyzkoušela. Je výborný, lehký, chutný. Udělali jsme si k němu grilovaná kuřecí prsíčka.
Křupavé šťavnaté kuře z trouby
Výborná alternativa smaženého kuřete, za kterou by jsme dostaly od dietologa pochvalu : )
Celozrnná palačinka s meruňkami
Máte rádi sladké palačinky jako já? Sladké není při hubnutí zakázáno. Podívejte se na pěkný recept podle Weight Watchers diety.
Cuketové "bramboráky" bez brambor : )
Když je úroda cuket, tak jich bývá hodně najednou. Podívete se na pěkný recept na cuketu.
Napište svůj komentář. Stačí se jen přihlásit nebo registrovat.