Vložte příspěvek
K provedení této akce musíte být nejprve přihlášen/a.Přihlásit se můžete zde. Nemáte jestě účet na dieta.cz? Registrujte se zde.
Můžete si uložit tento příspěvek. Stačí se jen přihlásit nebo registrovat.
Napište svůj komentář. Stačí se jen přihlásit nebo registrovat.
Moniko, to jsou moje oblíbené ingredience avokádo a vajíčko. Smíchat je dohromady do pomazánky je výborný nápad :) Jednou za čas mám absťák a avokádo si musím koupit, kupovala jsem teď to tmavě hnědé, je dražší než zelené, které je nezralé a obvykle trvá tak týden než změkne, dozraje a je poživatelné. Byla jsem u hnědého avokáda mile překvapená, že má výrazně menší pecku než to zelené avokádo, když by se to tedy přepočítalo na "čistou hmotu" cena u obou druhů avokáda je nakonec srovnatelná.
Moravskoslezský kraj
103 x příspěvek10 x fotoalbum
89 x příspěvek7 x fotoalbum
69 x příspěvek4 x fotoalbum
4 x příspěvek1 x fotoalbum
53 x příspěvek15 x fotoalbum
158 x příspěvek19 x fotoalbum
40 x příspěvek3 x fotoalbum
47 x příspěvek9 x fotoalbum
Poslední komentáře
Irenka K.
Moniko, to jsou moje oblíbené ingredience avokádo a vajíčko. Smíchat je dohromady do pomazánky je výborný nápad :) Jednou za čas mám absťák a avokádo si musím koupit, kupovala jsem teď to tmavě hnědé, je dražší než zelené, které je nezralé a obvykle trvá tak týden než změkne, dozraje a je poživatelné. Byla jsem u hnědého avokáda mile překvapená, že má výrazně menší pecku než to zelené avokádo, když by se to tedy přepočítalo na "čistou hmotu" cena u obou druhů avokáda je nakonec srovnatelná.