Katerina Kozubková
zdroj nahraný příspěvek
album Pestrá dieta
uloženo z Pestrá dieta
vloženo 04.03.2016
Quinoa s jarní cibulkou a rajčátky
Tak ještě vám sem ukládám červenou quinou. Další verze výborného jídla, které je dobré samo o sobě, nebo jako příloha k libovému masu.
Quinou slijte a nechte vychladnout, přidejte olivový olej, sůl, pepř, zelenou cibulku, nakrájenou na drobnější kousky a kukuřici, nebo jinou vaší oblíbenou zeleninu. Dozdobte rozpůlenými cherry rajčátky.
Ještě přidávám červenou cibuli, pokrájenou na drobnější kousky, které si osmahnu do světle zlata na pánvi. Na závěr přisypte pár piniových oříšků a také je chvilku orestujte.
Salát můžete jíst studený, nebo quinou přisypejte k cibulce a lehce prohřejte.
Je to výborné samotné nebo jako příloha k libovému masu.
Napište svůj komentář. Stačí se jen přihlásit nebo registrovat.