Kalkula�ka hubnut�

Autora následují

Původní příspěvek

Lenka Melichaříková

Kateřina Šnáblová

zdroj nahraný příspěvek

album dobroty
uloženo z Z mého stolu
vloženo 12.06.2014

Domácí nutela

150g lískových ořechů
1/2 hrnku kakaového prášku
1 vanilkový lusk
3 polévkové lžíce nerozpuštěného kakaového másla
horká voda na rozředění
třtinový cukr na doslazení

V troubě opečeme lískové oříšky cca 10 minut na 180 °C, které poté v mixéru důkladně rozmixujeme. Přidáme kakao, cukr, kakaové máslo, zrníčka vanilky a pro začátek 3 polévkové lžíce horké vody.

Rozmixujeme do hladké hmoty. Pozor na mixér, ať se nepřehřeje :-)

V případě potřeby přidejte horkou vodu.

Krém skladujeme v uzavřené nádobě, v chladu po dobu max. 1 měsíce.

Příspěvek je z fotoalba

Mohlo by Vás zajímat