Nikola Písaříková
zdroj nahraný příspěvek
album ostatní
uloženo z Moje vlastní cesta
vloženo 09.01.2014
Lněný chléb s jedlou sodou
INGREDIENCE
1 porce3 lžíce lněných mletých semínek/ mixovala jsem v robotu/
1 vajíčko
1/4 lžičky jedlé sody
1 lžíce vody
lžička lněného oleje
špetka soli
Ingredience jsem smíchala dohromady, dala do pekáčku s pergamenovým papírem a upekla v troubě.
Lněné semínko obsahuje omega 3 mastné kyseliny. Nejprve mi bylo divé, proč z chleba cítím rybinu, ale ne moc a není to nepříjemné. Dnes mi to došlo.... rybí tuk, je vlastně omega 3 mastná kyselina. Z toho vyplývá, že TOTO Lněné semínko obsahuje omega 3 mastné kyseliny NENÍ ŽÁDNÝ TO POUZE VYČTENÝ BLUD, ALE JE TO PRAVDA.
Na upečený lněný chléb jsem namazala Mrkvovo česnekovou pomazánku se strouhaným sýrem a trochou tatarské omáčky od dcery.Večeře byla výborná.
Napište svůj komentář. Stačí se jen přihlásit nebo registrovat.