Cuketa s restovanou cibulkou a vajíčkem
Vynikající vegetariánské jídlo. Zasytí a přitom je velmi nízkokalorické. Pokud uvažujete o dietě, rozhodně restovanou cuketu zařaďte do svého jídelníčku.
Ingredience
2 cukety (500 g)2 cibule (80 g)
2 vajíčka
1/2 lžíce olivového oleje
sůl, pepř a kmín
Příprava
Ve větší pánvi si rozpalte olivový olej a orestujte si na něm do zlatova na drobno nakrájenou cibuli. Cukety si opláchněte a nastrouhejte si je i se slupkou na hrubo. Přidejte je k cibulce, osolte je, opepřete a okmínujte. Začněte restovat. Když je cuketa orestovaná, slijte přebytečnou vodu, kterou cuketa pustila. Potom na směs rozklepněte 2 vajíčka a promíchejte. Pokud chcete vidět kousky vajíčka, nechte ho před mícháním lehce ztuhnout.Servírujte na 2 talíře.
Přejeme Vám dobré chutnání.
Napište svůj komentář. Stačí se jen přihlásit nebo registrovat.