Kateřina Řehořková
zdroj www.fitnessmagazine.com
album Obědy a večeře :)
uloženo z polévka je základ
vloženo 02.10.2014
Pikantní fazolová polévka se špenátem
Výborná polévka, doplníte si tekutiny a na dlouhou dobu zaženete hlad.
Ingredience
cca 1 litr zeleninového vývaru1 balení rajčatového protlaku
1 plechovka bílých fazolí
1/2 hrnku hnědé rýže
1/2 hrnku nakrájené cibule
1 lžička sušené bazalky
1/4 lžičky pepře a soli
2 stroužky česneku, nakrájené
8 hrnků nakrájeného špenátu
parmazán, nastrouhaný
Příprava
V hrnci smíchejte zeleninový vývar, rajčatový protlak, fazole, rýži, cibuli, bazalku, sůl, pepř a česnek. Vařte až změkne rýže, cca 15-20 minut. Před servírováním zamíchejte špenát. Servírujte do misek a posypte nastrouhaným parmazánem.6 porcí
Napište svůj komentář. Stačí se jen přihlásit nebo registrovat.