Marcela Kholova
zdroj www.recipeinternational.com
uloženo z Ryby – jak chutně připravit rybu
vloženo 15.05.2014
Recept na tatráček z lososa
Nedávno jsem pro sebe objevila vynikající tatarák z lososa. Je to jemná, svěží a delikátní chuť. Podívejte se na recept.
Ingredience
500 g libového losos filetu bez kůže, nakrájeného na drobné 5 mm kostičky1/4 hrnku červené cibule nakrájené na drobno
1/4 hrnku čerstvého kopru, nasekaného na drobno
1/4 hrnku čerstvého rukolyu, nasekané na drobno
2 lžíce kaparů, okapaných, nasekaných na velmi jemné kousky
2 lžičky kvalitní medové hořčice
2 lžíce čerstvé limetkové šťávy
2 lžíce šalotky, nakrájené na drobno
2 lžíce olivového oleje
1 lžíčka soli
1 lžíčka čerstvě namletého pepře
celozrná bagetka
Příprava
Smíchejte všechny ingredience a dejte lososovou směs odpočívat do lednice alespoň na 30 minut.Servírujte s celozrnnou bagetkou a lístky rukoly lehce pokapanými olivovým olejem a tmavým balzamikem.
Napište svůj komentář. Stačí se jen přihlásit nebo registrovat.