2 x uložení
Hovězí na estragonu
Bylinky ano! Dodají vašemu jídlu vynikající chuť, jsou prakticky bez kalorií a tuku.
1 porce 265 Kcal, 4.6 g tuku
Příprava: 10 minut
Vaření: 45 minut
Ingredience
300 g libového hovězího masa, nakrájeného na kostičky2 střední cibule, nakrájené na kostičky
2 stroužky česneku, rozmačkané
4 mrkve, nakrájené
2 řapíkaté celery, nakrájené
kostička zeleninového bujonu Wurzl
600 ml vody
100 g červené čočky
400 g krájených rajčat, plechovka
1 lžíce čerstvého estragonu (pelyněk)
Příprava
Na rozpálené nepřilnavé pánvi rychle orestujte do zlatova kostičky hovězího masa. Přidejte cibuli, česnek, mrkev a celer a vařte 2–3 minuty.Přidete bujon, vodu čočku, rajčata a estragon zamíchejte a na mírném ohni vařte 35–40 minut až do změknutí masa.
Můžete servírovat se sezónní zeleninou.
Napište svůj komentář. Stačí se jen přihlásit nebo registrovat.