Kalkula�ka hubnut�

Recept na tataráček z lososa

Nedávno jsem pro sebe objevila vynikající tatarák z lososa. Je to jemná, svěží a delikátní chuť. Podívejte se na recept.

6 předkrmových porcí

Ingredience

500 g libového losos filetu bez kůže, nakrájeného na drobné 5 mm kostičky
1/4 hrnku červené cibule nakrájené na drobno
1/4 hrnku čerstvého kopru, nasekaného na drobno
1/4 hrnku čerstvého rukoly, nasekané na drobno
2 lžíce kaparů, okapaných, nasekaných na velmi jemné kousky
2 lžičky kvalitní medové hořčice
2 lžíce čerstvé limetkové šťávy
2 lžíce šalotky, nakrájené na drobno
2 lžíce olivového oleje
1 lžíčka soli
1 lžíčka čerstvě namletého pepře
celozrná bagetka

Příprava

Smíchejte všechny ingredience a dejte lososovou směs odpočívat do lednice alespoň na 30 minut.

Servírujte s celozrnnou bagetkou a lístky rukoly lehce pokapanými olivovým olejem a tmavým balzamikem.

Příspěvek je z fotoalba

Mohlo by Vás zajímat