Příspěvek si uložili
Další příspěvky
Quinoa s jarní cibulkou a rajčátky
Tak ještě vám sem ukládám červenou quinou. Další verze výborného jídla, které je dobré samo o sobě, nebo jako příloha k libovému masu.
Quinou slijte a nechte vychladnout, přidejte olivový olej, sůl, pepř, zelenou cibulku, nakrájenou na drobnější kousky a kukuřici, nebo jinou vaší oblíbenou zeleninu. Dozdobte rozpůlenými cherry rajčátky.
Ještě přidávám červenou cibuli, pokrájenou na drobnější kousky, které si osmahnu do světle zlata na pánvi. Na závěr přisypte pár piniových oříšků a také je chvilku orestujte.
Salát můžete jíst studený, nebo quinou přisypejte k cibulce a lehce prohřejte.
Je to výborné samotné nebo jako příloha k libovému masu.
Šárka Štědrová
Červená quinoa je opravdu vynikající, mnohem chutnější než klasická světlá. Výborný recept Katko!
nevhodný obsah
nahlásit nevhodný obsah
Kateřina Lee
U nás doma je quinoa už stálice, máme jí rádi : )
nevhodný obsah
nahlásit nevhodný obsah
Irenka K.
Díky za tip na červenou quinou Kačko. Mě osobně chutná červená quinoa víc než klasická světlá, je chuťově zajímavější. No a když je ještě tak zdravá, tak když jí jím tak jsem na sebe i hrdá. A propašovala jsem jí do jídla i dětem : )
nevhodný obsah
nahlásit nevhodný obsah
Napište svůj komentář. Stačí se jen přihlásit nebo registrovat.