Kalkula�ka hubnut�

Příspěvek si uložili

Původní příspěvek

Květa Hovorková

Renata Ata Atinka

zdroj nahraný příspěvek

album SALÁTY
vloženo 22.02.2013

2 x uložení

Talíř plný restované zdravé zeleniny

Naučte se chutně připravovat zeleninu tak, aby ste si na ní pochutnali. Když se snažíte hubnout, tak toto je vaše jídlo, můžete si udělat větší porci a pořádně se najíst.

102 kcal/porce – 428 kJ/porce
4 porce

Ingredience

3 lžíce vody
1 lžíce olivového oleje
1 mrkev nakrájená na cca 5 cm dlouhé 3 mm tlusté nudličky
2 lžíce čerstvě nastrouhaného kořene zázvoru
500 g čínského zelí (najděte si co nejmenší, aby bylo křehké) nakrájejte ho na proužky cca 5 x 2 cm
5 lžic pomerančové šťávy
1 lžíce hnědého cukru
1 lžíce kvalitní sojové omáčky
1/2 lžičky soli
1/2 hrnku čerstvého nebo mraženého hrášku
1 lžička kukuřičného škrobu maizena + 1 lžíce vody

Příprava

Ve velké pánvi prohřejte vodu s olejem, přidejte mrkev a zázvor, často míchejte cca 3 minuty.

Přidejte čínské zelí, pomerančovou šťávu, hnědý cukr, sojovou omáčku a sůl. Za časté promíchávání restujte cca 4 minuty, na závěr přidejte hrášek a kukuřičný škrob smíchaný s vodou, pěkně vše promíchejte, aby se zelenina pěkně obalila.

Příspěvek je z fotoalba

Mohlo by Vás zajímat