Renata Ata Atinka
zdroj nahraný příspěvek
album SALÁTY
uloženo z Nízkokalorické recepty
vloženo 22.02.2013
2 x uložení
Talíř plný restované zdravé zeleniny
Naučte se chutně připravovat zeleninu tak, aby ste si na ní pochutnali. Když se snažíte hubnout, tak toto je vaše jídlo, můžete si udělat větší porci a pořádně se najíst.
4 porce
Ingredience
3 lžíce vody1 lžíce olivového oleje
1 mrkev nakrájená na cca 5 cm dlouhé 3 mm tlusté nudličky
2 lžíce čerstvě nastrouhaného kořene zázvoru
500 g čínského zelí (najděte si co nejmenší, aby bylo křehké) nakrájejte ho na proužky cca 5 x 2 cm
5 lžic pomerančové šťávy
1 lžíce hnědého cukru
1 lžíce kvalitní sojové omáčky
1/2 lžičky soli
1/2 hrnku čerstvého nebo mraženého hrášku
1 lžička kukuřičného škrobu maizena + 1 lžíce vody
Příprava
Ve velké pánvi prohřejte vodu s olejem, přidejte mrkev a zázvor, často míchejte cca 3 minuty.Přidejte čínské zelí, pomerančovou šťávu, hnědý cukr, sojovou omáčku a sůl. Za časté promíchávání restujte cca 4 minuty, na závěr přidejte hrášek a kukuřičný škrob smíchaný s vodou, pěkně vše promíchejte, aby se zelenina pěkně obalila.
Napište svůj komentář. Stačí se jen přihlásit nebo registrovat.