Parmazánové Tuiles - jednohubky
Také nacházíte tak málo receptů s citrusovými plody? Což takhle červený dužnatý grep s avokádem na parmazánové sušence?
Ingredience
15 dkg parmazánugrep s červenou dužinou, oloupaný, nakrájený na malé kousky
zralé avokádo, nakrájené na tenoučké plátky
bílá ředkev, nakrájená na vlasové kousky julienn
jarní cibulka, nakrájená na tenká kolečka
čili paprička, nakrájená na drobné kostičky
listová petrželka, část nakrájejte na drobno + celé lístky na ozdobu
sůl, čerstvě namletý pepř
Příprava
Nastrouhejte si parmazán. Nasypte parmazán na pečící papír, můžete si pomoci kulatým vykrajovátkem, vždy vysypat vnitřek, vykrajovátko posunout a vysypat další kolečko. Nechte si mezi jednotlivými kolečky rozestupy, aby se vám to nespeklo.Pečte na 170°C pár minut, je to rychlé, takže to sledujte skrz dvířka. Ve chvíli kdy se parmazán rozteče, plech vyndejte z trouby.
Všechny nakrájené ingredience, kromě avokáda a celých lístků petrželky si promíchejte v misce, osolte a opepřete.
Pomocí vidličky potom směs aranžujte na parmazánové sušenky, dozdobte avokádem a petrželkou.
Je výborné zkusit něco netradičního. Parmazánové Tuiles můžete zdobit podle své fantazie.
Napište svůj komentář. Stačí se jen přihlásit nebo registrovat.