Kalkula�ka hubnut�

Příspěvek si uložili

Další příspěvky

Lenka Melichaříková

Lenka Melichaříková

zdroj https

vloženo 29.01.2015

1 x uložení
1 x komentář

Veganské Chilli con carne

Ingredience

Cibule 95g
Česnek 8g
Rajčatové pyré 250g
Quinoa 60g (v suchém stavu)
Koření – uzená paprika, chilli, kari

Paprika bílá 120g
Fazole červené sterilované v mírně slaném nálevu 260g
Kukuřice sterilovaná průměr 100g
Vývar zeleninový 120g

Příprava

Na lžičce kokosového oleje si orestujeme cibuli s česnekem.
Poté přidáme rajčatové pyré uvařenou, quinou a koření dle chuti.
Povaříme přibližně 8 minut. Jakmile se nám chutě spojí přidáme do směsi zeleninu a zeleninový vývar, který přidáváme po částech. Směs by v něm neměla ,,plavat,,.
Slouží jen pro zjemnění.
Opět povaříme přibližně 8 minut.
Mezitím si rozpálíme horkovzdušnou troubu na 180 °C. Směs přendáme do zapékacích misek a zapekáme tak 20 minut.
Touto směsí můžeme plnit papriky, které si předem předgrilujeme v troubě.

Energetická hodnota celkem – 2 porce: 3208 kJ
Bílkoviny (g): 35, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 131
Energetická hodnota na 1 porci: 1604 kJ
Bílkoviny (g): 17.5, Tuky (g): 2.5, Sacharidy (g): 65.5

Irenka K.

Fazolové čili mám moc ráda. Bez masa - carne je to příjemná změna. Pěkný recept Lenko.

nevhodný obsah
nahlásit nevhodný obsah

Příspěvek je z fotoalba

Mohlo by Vás zajímat