Příspěvek si uložili
Další příspěvky
Recept na domácí hrozinky
Také rádi víte co jíte? Ne vždy lze složení na etiketách potravin 100 % důvěřovat. Spoustu věcí si však můžeme vyrobit doma.
Ingredience
čerstvé zralé červené hroznové víno, bez semínek (to je důležité, aby vám semínka potom nekřupaly třeba v tvarohové buchtě : )Příprava
Rozprostřete jednotlivé kuličky hroznů na pečící papír na plech. Sušte v troubě při 90 °C cca 2 hodiny, záleží na velikosti a vodnatosti hroznů. Vypněte troubu a nechte hrozinky odpočívat v troubě přes noc.Stejně můžete postupovat i u zbylých šery rajčátek, jablíček (ty nakrájejte na plátky) nebo meruněk. Hlídejte vždy měkkost, aby jste je nepřesušili.
Napište svůj komentář. Stačí se jen přihlásit nebo registrovat.