Tagliatelle s krémovým bazalkovým pestem
Těstoviny podle Rosemary Conley
4 porce
1 porce má 199 Kcal, 1,6 g tuku
Příprava: 5 min
Vaření: 20 min
Infredience
30 g čertvých lístků bazalky
1 stroužek česneku, rozmačkaný
1 lžíce mletého koriandru
kostka zeleninového bujónu Wurzl
200 g těstovin tagliatelle
2 lžíce nízkotučného řeckého jogurtu
sůl a čerstvě namletý pepř
Příprava
Uvařte těstoviny s kostkou zeleninového bujónu.
Do nádoby k tyčovému mixéru vložte lístky bazalky, koriandr, vše rozmixujte, podle potřeby doplňte tolik vroucí vody z těstovin, aby vznikla pastovitá konzistence. Na pánvi smíchejte uvařené těstoviny a bazalkové pesto. Vmíchejte jogurt, osolte a opepřete.
Napište svůj komentář. Stačí se jen přihlásit nebo registrovat.