Kalkula�ka hubnut�

Autora následují

Původní příspěvek

Irenka K.

Askarinka

zdroj nahraný příspěvek

vloženo 27.11.2014

Salát a bio pšenice Kamut s dýní a fazolkami

Kupujte si sezónní zeleninu, nezapoínejte na cukety a dýně, když se dobře okoření, pochutná si na nich každý.

2 porce

Ingredience

1 hrnek bio Kamut, pšeničných zrn, uvařených podle návodu
hrst zelených fazolových lusků
1/4 malé dýně
petrželka
sůl a pepř
lžíce olivového oleje

Příprava

Předehřejte si troubu na 200 °C. Dýni si nakrájejte na 5 mm plátky, semínka odsraňte, osolte a opepřete, pokapte olivovým olejem a pečte na pečícím papíru do zlatova cca 20 minut.

Fazolové lusky dejte do vroucí osolené vody na cca 2 minuty, aby změkly a prohřály se.

Uvařenou pšenici promíchejte s čerstvou listovou petželkou, osolte a opepřete, pokapte olivovým olejem, přimíchejte fazole a dýni.

Můžete ozdobit čerstvým kozím sýrem. Kdo má rád výraznější chutě, může si salát pokapat troškou tmavého balzamika.

Příspěvek je z fotoalba

Mohlo by Vás zajímat