Kalkula�ka hubnut�

Autora následují

Původní příspěvek

Monika Kačmárová

Kateřina Hájková

zdroj nahraný příspěvek

uloženo z Cukroví
vloženo 22.12.2015

Andělská očka

Ingredience

Marmeláda malinový džem dia
Mouka hladká 150 g
Sorbit 2 lžičky
Pomeranč - pomerančová kůra strouhaná
Prášek do pečiva 1 lžička
Sůl špetka
Tuk rostlinný na pečení
Vejce 1 kus

Pracovní postup

Z uvedených surovin (kromě džemu) vypracujeme hladké těsto do válečku a necháme aspoň hodinu v chladu odpočinout. Z těsta pak tvarujeme stejně velké kuličky (asi jako vlašský ořech), dáme je na plech s pečícím papírem. Na plechu kuličky mírně zploštíme, koncem vařečky do nich uděláme důlky, které naplníme džemem. Pečeme asi 8-12 minut na 170°C, dorůžova.

Příspěvek je z fotoalba

Mohlo by Vás zajímat