Příspěvek si uložili
Další příspěvky
Nízkokalorická svačina
Připravte si rychlou restovanou brokolici. Můžete jí jíst teplou i studenou.
Ingredience
brokolice1–2 lžíce olivového oleje
paprikové vločky (koření)
špetka soli a pepře
1/2 citrónu
Příprava
Brokolici si opláchněte studenou vodou, osušte jí a nakrájete na růžičky.V pánvi si rozpalte olivový olej, když se z oleje pomalu začíná kouřit vložte do něho brokolici, paprikové vločky, sůl a pepř. Promíchete. Citrón položte rozříznutou částí směrem dolu.
Pánev přikryjte pokličkou a zeleninu nechte bez míchání restovat 2 minuty, nebo tak dlouho až se spodní část začne zabarvovat do zlatova. Růžičky brokolice otočte a opečte pod pokličkou další 2 minuty.
Brokolici vyndejte z pánve, naservírujte na talíř a pokapte šťávou ze zkaramelizovaného citrónu.
Napište svůj komentář. Stačí se jen přihlásit nebo registrovat.