1 x uložení
1 x komentář
Thajský hovězí steak
Rosemary Conley nazakazuje ve své dietě ani víkendové grilování.
Ingredience
4 hovězí rump steaky, každý cca 100 g1 stroužek česneku, rozmačkaný
1 lžíce – pasta z citrónové trávy
1 lžíce mletého koriandru
1 malá chilli paprička, nakrájená na drobno
6 lístků bazalky
2 lžíce tekutého medu
sůl a čerstvě namletý pepř
Příprava
Z masa vždy okrájejte viditelný tuk. Maso osolte a opepřete. V míse smíchejte dohromady všechny zbývající ingredience a v této marinádě nechte steaky odpočívat alespoň 30 minut. Mezi tím si předehřejte grilovací pánev nebo zahradní gril. Steaky potom grilujte z každé strany 8–10 minut, během grolování je otočte o 90°, aby se vám vytvořila na mase opečená mřížka.Servírujte s vařenými bramborami, 200 g na osobu a vaším oblíbeným listovým salátem.
Napište svůj komentář. Stačí se jen přihlásit nebo registrovat.