Marcela Kholova
zdroj delicious-blog-lucie.blogspot.cz
album Cuketa
uloženo z Zdravé mlsání
vloženo 12.05.2014
Cuketové chipsy
cuketa olivový olej sůl
Musím se přiznat, že se mi první várku povedlo spálit, proto doporučuji péct při nižší teplotě a radši sedět u trouby a kontrolovat.
Nemusíte používat jen sůl, fantazií se meze nekladou. Já jako premiéru nechtěla zkoušet žádné experimenty, proto sem sáhla po klasice. Určitě se hodí provensálské bylinky, uzená paprika, tymián, rozmarýn atd. Ale pozor, pokud nehodláte várku chipsů hned jíst, nesolte. Chipsy by zvlhly a nebyly by křupavé.
Stejně tak se nemusíte omezovat jen na cuketu. Bezvadná musí být řepa, mrkev, batáty nebo obyčejné brambory nebo třeba nasladko jablka se skořicí...
Napište svůj komentář. Stačí se jen přihlásit nebo registrovat.