Marcela Kholova
zdroj nahraný příspěvek
album Z mého stolu
uloženo z Z mého stolu
vloženo 20.05.2014
Domácí nutela
1/2 hrnku kakaového prášku
1 vanilkový lusk
3 polévkové lžíce nerozpuštěného kakaového másla
horká voda na rozředění
třtinový cukr na doslazení
V troubě opečeme lískové oříšky cca 10 minut na 180 °C, které poté v mixéru důkladně rozmixujeme. Přidáme kakao, cukr, kakaové máslo, zrníčka vanilky a pro začátek 3 polévkové lžíce horké vody.
Rozmixujeme do hladké hmoty. Pozor na mixér, ať se nepřehřeje :-)
V případě potřeby přidejte horkou vodu.
Krém skladujeme v uzavřené nádobě, v chladu po dobu max. 1 měsíce.
Napište svůj komentář. Stačí se jen přihlásit nebo registrovat.