Kateřina Řehořková
zdroj nahraný příspěvek
album přílohy
uloženo z Příloha nebo i hlavní jídlo
vloženo 06.06.2014

Pečené spirálkové tymiánové brambory
Nápadů na dobré přílohy není nikdy dost. Kupte si šikovnou škrabku na zdobení ovoce a zeleniny, vypadá jako velké ořezávátko na tužky. Můžete tak z obyčejných příloh udělat neobyčejné : )
Ingredience
bramborysůl, tymián, kmín
Příprava
Z brambor oloupejte slupku. Pokud jsou brambory velké, rozkrojte si je na polovinu. Potom pomocí spirálkovací škrabky vytvořte spirály. Ty rovnejte na pečící papír. Osolte si je, okořeňte tymiánem a kmínem.Dejte péct do vyhřáte trouby na 180 °C. Pečte do zlatova cca 30 minut.
Je to výborná příloha k libovému masu, nebo k nějakému dobrému salátu, třeba řeckému z feta sýrem.
Napište svůj komentář. Stačí se jen přihlásit nebo registrovat.