Kalkula�ka hubnut�

Autora následují

Původní příspěvek

Kateřina Hájková

Kateřina Řehořková

zdroj nahraný příspěvek

album přílohy
vloženo 06.06.2014

Pečené spirálkové tymiánové brambory

Nápadů na dobré přílohy není nikdy dost. Kupte si šikovnou škrabku na zdobení ovoce a zeleniny, vypadá jako velké ořezávátko na tužky. Můžete tak z obyčejných příloh udělat neobyčejné : )

Ingredience

brambory
sůl, tymián, kmín

Příprava

Z brambor oloupejte slupku. Pokud jsou brambory velké, rozkrojte si je na polovinu. Potom pomocí spirálkovací škrabky vytvořte spirály. Ty rovnejte na pečící papír. Osolte si je, okořeňte tymiánem a kmínem.

Dejte péct do vyhřáte trouby na 180 °C. Pečte do zlatova cca 30 minut.

Je to výborná příloha k libovému masu, nebo k nějakému dobrému salátu, třeba řeckému z feta sýrem.

Příspěvek je z fotoalba

Mohlo by Vás zajímat