Petra Dostálová
...
...
České Budéjovice
Super recept čerpající z indické kuchyně. Vynikající alternativa placek bez bílé pšeničné mouky, které máme v české kuchyni všude dost.
Základ zdravých sušenek bez cukru je ze 2 ingrediencí - potom se fantazii meze nekladou.
Paratha je placatý indický celozrnný chléb. Můžete si ho připravit samotný, nebo plněný různými nápněmi. Tento recept používá v Indii nejpopulárnější náplň – ochucenou bramborovou směs. Tato Alo paratha je vhodná jako chutný oběd nebo i jako vydatná snídaně.
Stačí mít jen formičku na nanuk, dřívko a vaše oblíbené ovoce nakrájené na kousky. Mě se osvědčily jahody, kiwi, broskve, maliny nebo třeba bezpeckové hroznové víno.
Další recept na který jsem si drze troufnul. Mám totiž rád kombinaci kakaa a kokosu.
Napište svůj komentář. Stačí se jen přihlásit nebo registrovat.