Rizoto s červenou řepou
Také máte rádi červenou řepu? Zbožňuju její nasládlou aromatickou chuť. V kombinaci s rýží jde o delikatesu.
Rizoto se zeleným hráškem a arborio rýží
Arborio rýže, je speciální druh rýže, která má zvláštní výrazně oblá zrníčka, která umí absorbovat až 4 x větší množství tekutiny, než je jejich váha. Tato schopnost vytváří příjemnou, krémovou texturu rizota.
Kuskus s mandlemi a koriandrem
Já ráda vařím tento recept, je výborný teplý, stejně dobře chutná studený ke svačině.
Moje rizoto s krůtím masíčkem
Podívejte se na recept, který ráda a často vařím. Oblíbili jsme si u nás doma pestobarevnou rýži.
Co je to Quinoa?
Podívejte se na pěkný salátek s použitím Quinoa semínek a čerstvých špenátových lístků a tuňáka.
Rizoto se žampiony, pórkem a fetou
Tento recept je vynikající. Pokud ho chcete udělat více zajímavý, použijte exotičtějčí houby jako je hlíva nebo šitaké.
Co je to frittata?
Je to co dům dal, zapečené na pánvi. Nemusíte se bát i kombinací jako jsou fazole, rýže, cuketa a rajčátka.
Napište svůj komentář. Stačí se jen přihlásit nebo registrovat.