Kalkula�ka hubnut�

Příspěvek si uložili

Původní příspěvek

Kateřina Hájková

Adéla Hrochová

zdroj nahraný příspěvek

vloženo 17.06.2015

1 x uložení

Pečené spirálkové tymiánové brambory

Nápadů na dobré přílohy není nikdy dost. Kupte si šikovnou škrabku na zdobení ovoce a zeleniny, vypadá jako velké ořezávátko na tužky. Můžete tak z obyčejných příloh udělat neobyčejné : )

Ingredience

brambory
sůl, tymián, kmín

Příprava

Z brambor oloupejte slupku. Pokud jsou brambory velké, rozkrojte si je na polovinu. Potom pomocí spirálkovací škrabky vytvořte spirály. Ty rovnejte na pečící papír. Osolte si je, okořeňte tymiánem a kmínem.

Dejte péct do vyhřáte trouby na 180 °C. Pečte do zlatova cca 30 minut.

Je to výborná příloha k libovému masu, nebo k nějakému dobrému salátu, třeba řeckému z feta sýrem.

Příspěvek je z fotoalba

Mohlo by Vás zajímat