Losos s kuskusem a salátem z rajčat a avokáda
Udělejte si pestrý oběd nebo večeři. Stále snažím alespoň jednou týdně jíst rybu. Inspirace není nikdy dost : )
Filet losos si osolte a dejte péct do trouby na 200 °C Na 10 minut.
Na hlubší pánvi si orestujte na lžičce másla a lžičce olivového oleje šalotku, potom přidejte kusukus a chvíli dohromady restujte. Přilijte kuřecí vývar, vždy po troškách, nechte vsáknout a přilijte za stálého míchání další až docílíte měkké vláčné konzistence. Na závěr přidejte mražený hrášek a na drobné kousky pokrájenou mátu.
K tomu jsem si připravila jednoduchý salát z avokáda, rajčat, hnědých oliv a kousku mozzarely. Osolte, opepřete a pokapte olivovým olejem a černým balzamikem.
Napište svůj komentář. Stačí se jen přihlásit nebo registrovat.