Kalkula�ka hubnut�

Autora si uložili

Původní příspěvek

Markéta B

Miroslava Redková

zdroj nahraný příspěvek

vloženo 13.02.2016

Česneková bageta s parmazánem a bazalkou

Někdy se stane, že nestihneme bagetu sníst čerstvou a druhý den už to není ono. Krásně jí "oživíte" když si jí zapečete v troubě s troškou parmazánu.

Ingredience

nejlépe celozrnná bageta
nastrouhaný parmazán
pár lístků bazalky
olivový olej
2 stroužky česneku
čerstvě namletý pepř

Příprava

Bagetu si rozkrojte podélně, potřete jí olivovým olejem rozmíchaným s nastrouhaným a pepřem česnekem, posypte lístky bazalky a nakonec parmazánem.

Troubu rozehřejte na 175 °C a bagetu pečte cca 10 minut.

Příspěvek je z fotoalba

Mohlo by Vás zajímat