Pečený losos, vařené fazolky, brambory a šopský salát
Pestré jídlo, které neurazí ani žádnou návštěvu : )
Lososa si osolte, pokapejte šťávou z citrónu a dejte na 15 minut do rozpálené trouby na 200 °C. Můžete přidat nějaké bylinky. Já jsem měla citrónovou trávu.
Fazolky dejte do vroucí vody na 3 minuty a potom je "šokujte" studenou vodou s ledem, aby neztmavly.
Do uvařených brambor si můžete přidat špenátové pesto, recept najdete
zde
K tomu si ještě udělejte šopský salátek ze šery rajčátek, okurky, papriky, oliv, bazalky a sýru mozzarela. Zakapejte vinným octem a olivovým olejem, osolte a opepřete.
Dobrou chuť Markéta
Napište svůj komentář. Stačí se jen přihlásit nebo registrovat.