Jana Bulfínková
zdroj nahraný příspěvek
						
album Recepty
uloženo z Ryby – jak chutně připravit rybu
			                                                vloženo 27.06.2014
			                                        
                                                       
                                        Losos se zeleninou, grilovaný v alobalu
Lososa můžete v alobalové kapse grilovat v troubě nebo přímo venku na grilu.
Vše osolte, opepřete, pokapejte šťávou z ctrónu. Pokud chcete, posypte oblíbenými bylinkami, losos má však dost výraznou chuť, tak to není nezbytné.
Pečte na rozpáleném venkovním grilu cca 20 minut, aby se losos propekl.
Já mám ráda kopr nebo petrželku s kouskem rozmarýnky.
                                                        
                                                        
                                                        
                                                        
                                                        
                                                       
                                                        
                                                        
                                                        
                                                        
                                                        
Napište svůj komentář. Stačí se jen přihlásit nebo registrovat.