Kalkula�ka hubnut�

Autora následují

Původní příspěvek

Štěpánka Janečková

Křupavá ryba pečená v troubě

Také mám pro vás recept na rybu, kterou občas dělám, je totiž super jednoduchá na přípravu.

4 porce

Ingredience

600 g rybích filetů (kupujte pokod možno čerstvé, zmražené obsahují příliž mnoho vody, po rozmražení z nich moc nezbyde :(
2 lžíce rozehřátého másla
1 stroužek česneku, prolisovaný
6 lžic čerstvé strouhanky
2 lžíce paramazánu, nastrouhaného
2 lžíce čedaru, nastrouhaného
2 lžíce pažitky, pokrájené

Příprava

Filety si dejte na plech vyložený pečícím papírem, kůží dolu (pokud máte filet s kůží). Smíchejte dohromady všechny ostatní ingredience. Pomocí lžíce rozdělte směs na filety. Pečte 20 minut na 200 °C, tak aby krusta zezlátla.

Servírujte s uvařenými novými bramborami se slupkou a salátem.

Příspěvek je z fotoalba

Mohlo by Vás zajímat