Lenka Fojtková
zdroj nahraný příspěvek
album obědy a večeře
uloženo z Recepty z webu
vloženo 15.02.2016
Cizrna s rajčaty
Suroviny: 400 g cizrny 1 cibule 500 g rajčat 5 stroužků česneku (200 ml zakysané smetany)- dělám bez.. koriandr, kurkuma, mletý pepř 300 - 400 ml zeleninového vývaru sůl
Cizrnu zaliju studenou vodou a přes noc nechám namočenou. Druhý den uvařím doměkka. Rajčata spařím, oloupu a nakrájím na kousky. Na troše oleje spěním cibuli, přidám scezenou cizrnu a podle chuti koření (každý může dát co má rád). Zaliju vývarem, přidám rajčata a nechám chvíli dusit. Nakonec vmíchám smetanu smíchanou s prolisovaným česnekem a podle chuti dosolím (nebo jinak dochutím).
Napište svůj komentář. Stačí se jen přihlásit nebo registrovat.