Kalkula�ka hubnut�

Autora si uložili

Původní příspěvek

Markéta B

Renata Fenclová

zdroj nahraný příspěvek

vloženo 03.01.2016

Kapustičkové čipsy

Dobrá alternativa pro dlouhý večer, kdy vás honí mlsná a máte na "něco" chuť : )

Ingredience

růžičková kapusta
máslo
pepř a sůl
případně jiné doplňky dle fantazie

Příprava

Troubu si předehřejte na 150 °C. Kapustičky rozdělte na jednotlivé lístečky. Roložte je na pečící papír. Kapustičky pokapejte rozehřátým máslem a lehce je osolte a opepřete. Rukama lístky promíchejte a dejte péct na 8 minut do trouby, dokud lístky nezezlátnou.

Můžete je podávat ještě teplé, nebo je nechte vychladnout a dokonale proschnout.

Kapustičky jsou křupavé a lehce nahořklé.

Tady je trošku té fantazie

Kapustičky můžete dělat několika způsoby, bez másla s přidáním strouhaného parmazánu nebo exotického koření jako je barbecue masala či si je lehce pokapat před pečením balzamikem a olivovým olejem.

Příspěvek je z fotoalba

Mohlo by Vás zajímat