Skororizoto z bulguru a zeleniny
Tento recept je jednoduchý a super rychlý. Nedá se skazit.
2 porce
Ingredience
1 hrnek bulguru250 g mražené zeleniny, já mám ráda směs hrášku, mrkvičky a kukuřice
1 cibule
1 lžíce olivového oleje
2 stroužky česneku, prolisovaného
špetka soli
Příprava
V tlakovém hrnci rozehřejte olivový olej, orestujte na něm na drobno nakrájenou cibuli, syrový bulgur, přidejte prolisovaný česnek, sůl, 2 1/2 hrnku vroucí vody, vařte na mírném ohni podle návodu na bulguru.Když je bulgur hotový vmíchejte na závěr zeleninu. Je dobré k tomu podávat na straně bílý jogurt samotný, nebo s troškou prolisovaného česneku.
Je to rychlé, skromné jídlo. Snad si ho oblíbíte i vy.
Dobrou chuť Klára.
Napište svůj komentář. Stačí se jen přihlásit nebo registrovat.