Kalkula�ka hubnut�

Autora následují

Původní příspěvek

Markéta B

Nikola Minaříková

zdroj nahraný příspěvek

vloženo 27.10.2015

Zeleninová příloha - lehká zelenina oblíbená v Itálii, je výborná i studená

Pro hubnutí a dietu je fajn, když někdy občas vyměníte klasickou přílohu jako jsou brambory, rýže, nebo knedlíky, za nízkokalorickou zeleninu. Když si zeleninu dobře připravíte, budete si jí k hlavním jídlům připravovat častěji. A s radostí : )

Ingredience

2 mrkve, nakrájet na kolečka
2 křehké cukety, nakrájet na kolečka
2 stroužky česneku
hrst čerstvé bazalky
sůl a pepř
olivový olej
červený vinný ocet

Příprava

Na pánvi si rozehřejte olej a orestujte do zlatava mrkev nakrájenou na kolečka, přidejte česnek a chvilku orestujte, aby se rozvoněl, lehce osolte a opepřete, vyndejte vše z pánve do mísy.

Do pánve si dejte další lžičku oleje a opečte si kolečka cukety, lehce osolte a opepřete.

Přendejte cuketu do mísy s mrkví, přisypte hrst bazalky, zakápněte vinným octem a opatrně promíchejte. Přílohu nechte alespoň na 30 minut odležet v lednici, aby se chuti pěkně propojily.

Příspěvek je z fotoalba

Mohlo by Vás zajímat