Marcela Kholova
zdroj nahraný příspěvek
album Vegetariánská inspirace
uloženo z Vegetariánská inspirace
vloženo 15.05.2014
Jak vařit chřest
Hlídejte si sezónu chřestu. Když je čerstvý, tak je to lahůdka, navíc v kombinaci s římským salátem a žitným chlebíčkem vzorná večeře pro každou dietu : )
Pokud chcete výraznější chuť chřestu, můžete do vývaru přidat i bobkový list a česnek, když je ale chřest kvalitní, není to nutné.
Jako přílohu jsem smíchala římský salát a rukolu. Přidala jsem rajče, čerstvou bazalku sůl a pepř.
Vše jsem promíchala s dresinkem z olivového oleje a 1/2 lžičky dobré hořčice a na drobno pokrajené listové petržele.
A ještě dobrý žitný chlebíček.
Napište svůj komentář. Stačí se jen přihlásit nebo registrovat.