Příspěvek si uložili
Další příspěvky
Křupavé pečené fazolky
Klasické přílohy jako hranolky, krokety, nebo smažené bramboráčky jsou při hubnutí mým úhlavním nepřítelem. Mrkněte na jednoduchý recept na pečené fazolky.
Ingredience
500 g zelených fazolek2 lžíce olivového oleje
sůl a čerstvě namletý pepř
1/4 lžíce česnekového prášku
1 1/2 lžíce nastrouhaného parmazánu
Příprava
Předehřejte si troubu na 200 °C. Na plech si dejte pečící papír, aby jste ho potom nemuseli drhnout : )Opláchnuté a osušené fazolky si v míse smíchejte s olejem, solí, pepřem a práškovým česnekem, aby se vám pěkně obalily.
Pečte rozprostřené 10 minut, promíchejte a pečte dalších 5 minut. Vyndejte z trouby a posypte parmazánem.
Napište svůj komentář. Stačí se jen přihlásit nebo registrovat.