Příspěvek si uložili
Další příspěvky
fitness chipsy
:-)
Budeme potřebovat: sladké brambory, petržel, mrkev, celer, červená, řepa, olivový olej, sůl, pepř, chilli, sušený česnek, cukr
Křupavé zeleninové chipsy – postup přípravy
Zeleninu oloupeme a pomocí škrabky nakrouháme na velmi tenké plátky. Olej smícháme s chilli kořením, solí, pepřem, česnekem a cukrem, můžeme v podstatě použít jakékoliv oblíbené koření či dochucovadlo. Zeleninu vložíme do uzavíratelné nádoby, nalijeme na ni připravenou marinádu a důkladně protřepeme.
Plech vyložíme pečicím papírem a ochucenou zeleninu na něj rovnoměrně rozprostřeme. Pečeme v horkovzdušné troubě prvních 15 minut na 180°C, poté zmírníme na 110°C a pečeme další cca hodinu, občas zeleninu zkontrolujeme a promícháme.
čerpáno ze stránek : Cvičit cvičit trénovat, tělo je nutno tvarovat..
Irenka K.
Já už čipsuju delší dobu, dobrý trik s tou škrabkou Ireno : ) často mě večer přepadne mlsná, tak je chroupu. Mám ráda ovocné i zeleninové. Dá se to sušit i v sušičce do 42 °C to potom splňuje i zásady RAW stravování. Ale trvá to déle.
nevhodný obsah
nahlásit nevhodný obsah
Napište svůj komentář. Stačí se jen přihlásit nebo registrovat.