Sendvič s pečeným lososem a zelným salátkem
Ryba + zeleninka + houska = výborná večeře
Lososa jsem si upekla klasicky v troubě, jen lehce osolit, opepřit a pokapat citrónem. Pěkla jsem na 180 °C cca 20 minut.
Po upečení jsem sundala kůži a nechala rybu vychladnout.
Mezi tím jsem si nakrájela na velmi tenké proužky malé křehké zelí, pomačkala jsem ho rukama, lehce osolila, opepřila, zakápla olivovým olejem a kapkou dobrého octa, do zelí si můžete přidat čerstvý kopr.
Celozrnnou bulku jsem si dala na chvilku do trouby pod gril, aby se rozpekla, na ní jsem si dala kousek lososa a hromádku zelí.
Ještě jako spestření jsem si na talíř dala krátce povařenou brokolici.
Tak třeba vás to bude inspirovat : )
Napište svůj komentář. Stačí se jen přihlásit nebo registrovat.