Domácí pizza
Nebojte se domácí pizzy. Já jí dělám často a ráda. Já jsem dělala trošku netradiční verzi - s dýní.
Já jsem si v troubě nejdříve předpekla kostičky dýně s troškou olivového oleje a špetky mletého nového koření. Na pánvi jsem si na olivovém oleji orestovala cibuli, nakrájela jsem si jí na kolečka.
Na těsto si natřete sugo, dá se koupit hotové, na něj dýni, cibuli a sýr, třeba mozzarelu. Kraje pizzy potřete olivovým olejem.
Já si dávám plech do trouby, aby byl horký. V profesinonálních podmínkách pečou pizzu velmi krátce při vysové teplotě, která může dosahovat až 400 °C. Moje trouba umí 250 °C.
Pizzu pečtě dozlatova. Po vytažení ji posypte lístečky koriandru.
Napište svůj komentář. Stačí se jen přihlásit nebo registrovat.