Příspěvek si uložili
Další příspěvky
6 x uložení
10 x komentář
Miluška Zahradníková
Nebaví mě každý den běžet pro chléb, zkoušela jsem parathu a byla jsem moc spokojená. Je to příjemná alternativa klasického pečiva. Dobrý tip : )
Kateřina Hájková
Díky za pravou indickou inspiraci jak udělat dobrý chléb.
Katka Šimáčková
Vyzkoušela jsem, a domácí parathu můžu jen doporučit. Mám období kdy potřebuji ostřejší jídla, dělala jsem si fazolky s čili, paratha k nim byla vynikající doplněk. Děkuju za prověřené recepty Míšo.
Irenka K.
Porozhlédnu se po moukách, když je hlavní ingrediencí mouka, dám si práci s výběrem : )
Michaela S
Lucie dakujem. Irenko nepamatam sa uz presne, ale mam pocit, ze ked som ich robila u nasich na Sk, miesala som polohrubu s hladkou 00 a tej hladkej som davala o nieco viac. Ked som dala len samotnu polohrubu zostaliu tvrdsie, aj ked potom potretie maslom trocha pomohlo. Ale tom potieranim a prekladanim to cesto by malo zostat dobre makke. Horsie to bolo skor ked som Chapati robila, lebo tie sa robia nasucho. Tie som mala vzdy tvrde zo slovenskych muk.
Irenka K.
Tak to vyzkouším také, zkoušela jsi Michaelo dělat placky i z české-slovenské výběrové mouky? Jde to? Nebo je zásadní mít indickou mouku?
Lucie P.
To jsou krásné recepty Michaelo. Já jsem sehnala Ata mouku a chystám se placky doma vyrobit, tak mi drž palce : )
Napište svůj komentář. Stačí se jen přihlásit nebo registrovat.