2 x uložení
1 x komentář
Pstruh s křehkým boc choy salátem a bramborami
Ryb není nikdy dost, jsou zdravé a dietní. Táta chytil krásného velkého pstruha s křehkým růžovým lososovitým masem.
Brambory jsme uvařili ve slupce s kmínem a solí, na talíři jsem je potom rozmáčkla, aby se lépe krájely a vyšla z nich pára.
A k tomu jsme si na grilovací pánvi na olivovém oleji krátce opekli křehký boc choy, je to něco mezi salátem a zelím, je to velmi dobrá,šťavnatá a křehká zelenina. Dochuťte česnekem a solí.
Na talíři zeleninu zakápněte balzamikovým glazé. Byla to dobrota : )
Marie Dostálová
Boc choy jsem pro sebe objevila teprve nedávno, je to velmi křehké zelí, dělám z něho vynikající zelný slaát s mrkví. Dělikatesa!
nevhodný obsah
nahlásit nevhodný obsah
Napište svůj komentář. Stačí se jen přihlásit nebo registrovat.