Pečený losos, malé brambůrky a cibule, vše z jednoho plechu
Výborné jídlo bez dlouhého postávání u plotny.
Nejprve si připravte na alobal vykoštěný losos filet, osolte si ho, opepřete, mě poslední dobou začal chutnat pečený společně s plocholistou petrželkou. Přidejte pár měsíčků citrónu a alobalový balíček pěkně utěsněte.
Na plech si rozložte opláchnuté rozpůlené brambůrky, osolte je, opepřete a lehce pokapejte olivovým olejem. Cibuli nakrájenou na čtvrtinky pokapejte bazalkovým pestem (dělám si ho ve větším mnořství do zásoby na mrazák, abych ho měla rychle po ruce, když ho potřebuji).
Recept na moje pesto najdete zde
A teď už jen dát vše péct do trouby na 200 °C na 30 minut.
Potom servírujte lehce pokapané skaramelizovaným citrónem.
Napište svůj komentář. Stačí se jen přihlásit nebo registrovat.