Martina T
zdroj nahraný příspěvek
album svačinky
uloženo z Zdravě, chutně, štastně!
vloženo 25.06.2015
Sendvič s pečeným lososem a zelným salátkem
Ryba + zeleninka + houska = výborná večeře
Po upečení jsem sundala kůži a nechala rybu vychladnout.
Mezi tím jsem si nakrájela na velmi tenké proužky malé křehké zelí, pomačkala jsem ho rukama, lehce osolila, opepřila, zakápla olivovým olejem a kapkou dobrého octa, do zelí si můžete přidat čerstvý kopr.
Celozrnnou bulku jsem si dala na chvilku do trouby pod gril, aby se rozpekla, na ní jsem si dala kousek lososa a hromádku zelí.
Ještě jako spestření jsem si na talíř dala krátce povařenou brokolici.
Tak třeba vás to bude inspirovat : )
Napište svůj komentář. Stačí se jen přihlásit nebo registrovat.