Romana Lysoňková
zdroj nahraný příspěvek
album Tipy na oběd či večeři
uloženo z Tipy na oběd či večeři
vloženo 25.11.2017
Tofu,rýžové nudle, zelenina
Dnes jsem si udělala výbornou večeři ze zbytků.
Ingredience
Uzené tofucibule
kurkuma
lístky máty
pepř, sůl
voda na podlití
Postup 1
Zpěnit cibulku, přidat rozmačkané tofu zalít trochou vody a umíchat jako smaženici z vajec.Ingredience
cibulkamáslo
mražená zelenina
zbylé rýžové nudle a smaženice z tofu
sojová omáčka Kikkoman.
Postup 2
Opět zpěnit cibulku a zmraženou zeleninu, já měla fazole a mix zeleniny.Dala jsem trochu másla.Po udušení zeleniny - byla krásně křupavá jsem přidala zbylé rýžové nudle a smaženici z tofu a dochutila sojovou omáčkou Kikkoman.
Dojedla jsem též salát z vařené červené řepy, ochucené sladkokyselou zálivkou.
Vřele doporučuji. Byla to příjemná změna :-)
Napište svůj komentář. Stačí se jen přihlásit nebo registrovat.