Křupavé pečené fazolky
Klasické přílohy jako hranolky, krokety, nebo smažené bramboráčky jsou při hubnutí mým úhlavním nepřítelem. Mrkněte na jednoduchý recept na pečené fazolky.
Ingredience
500 g zelených fazolek2 lžíce olivového oleje
sůl a čerstvě namletý pepř
1/4 lžíce česnekového prášku
1 1/2 lžíce nastrouhaného parmazánu
Příprava
Předehřejte si troubu na 200 °C. Na plech si dejte pečící papír, aby jste ho potom nemuseli drhnout : )Opláchnuté a osušené fazolky si v míse smíchejte s olejem, solí, pepřem a práškovým česnekem, aby se vám pěkně obalily.
Pečte rozprostřené 10 minut, promíchejte a pečte dalších 5 minut. Vyndejte z trouby a posypte parmazánem.
Napište svůj komentář. Stačí se jen přihlásit nebo registrovat.