Marcela Kholova
zdroj ideasmag.co.za
album Ryby – rybičky
uloženo z Ryby – rybičky
vloženo 15.05.2014
Křupavá ryba pečená v troubě
Také mám pro vás recept na rybu, kterou občas dělám, je totiž super jednoduchá na přípravu.
Ingredience
600 g rybích filetů (kupujte pokod možno čerstvé, zmražené obsahují příliž mnoho vody, po rozmražení z nich moc nezbyde :(2 lžíce rozehřátého másla
1 stroužek česneku, prolisovaný
6 lžic čerstvé strouhanky
2 lžíce paramazánu, nastrouhaného
2 lžíce čedaru, nastrouhaného
2 lžíce pažitky, pokrájené
Příprava
Filety si dejte na plech vyložený pečícím papírem, kůží dolu (pokud máte filet s kůží). Smíchejte dohromady všechny ostatní ingredience. Pomocí lžíce rozdělte směs na filety. Pečte 20 minut na 200 °C, tak aby krusta zezlátla.Servírujte s uvařenými novými bramborami se slupkou a salátem.
Napište svůj komentář. Stačí se jen přihlásit nebo registrovat.