Vynikající dietní příloha
Pomalu pečená kořenová zelenina - mrkev s petrželí na šťávě z pomeranče.
Množství určitě odhadnete podle toho, pro kolik lidí přílohu budete dělat. Já jsem to dělala pro 2,5 člověka : )
Ingredience
mrkev
kořenová petržel
šalotka, sladká cibule
listová peteržel
sůl a pepř
vymačkaný jeden pomeranč a pomerančova kůra
trochu paprikových vloček
čerstvý tymián, pokud máte : )
olivový olej
Příprava
Troubu si předehřejte na 150 °C. Všechny ingredience si dejte do pekáčku, přikryjte alobalem a pečte pomalu cca 1,5 hodiny. Vyndejte z trouby a posypte listovou petrželkou.
Výborná příloha k nějakému libovému masíčku. My jsme si jí dávali k steaku. Recept na marinádu
zde
Napište svůj komentář. Stačí se jen přihlásit nebo registrovat.