Kalkula�ka hubnut�

Autora následují

Původní příspěvek

Klára Rychterová

Simona Karasová

zdroj nahraný příspěvek

album saláty
uloženo z Rizotománie
vloženo 04.02.2014

Skororizoto z bulguru a zeleniny

Tento recept je jednoduchý a super rychlý. Nedá se skazit.

Příprava a vaření: 25 minut
2 porce

Ingredience

1 hrnek bulguru
250 g mražené zeleniny, já mám ráda směs hrášku, mrkvičky a kukuřice
1 cibule
1 lžíce olivového oleje
2 stroužky česneku, prolisovaného
špetka soli

Příprava

V tlakovém hrnci rozehřejte olivový olej, orestujte na něm na drobno nakrájenou cibuli, syrový bulgur, přidejte prolisovaný česnek, sůl, 2 1/2 hrnku vroucí vody, vařte na mírném ohni podle návodu na bulguru.

Když je bulgur hotový vmíchejte na závěr zeleninu. Je dobré k tomu podávat na straně bílý jogurt samotný, nebo s troškou prolisovaného česneku.

Je to rychlé, skromné jídlo. Snad si ho oblíbíte i vy.

Dobrou chuť Klára.

Příspěvek je z fotoalba

Mohlo by Vás zajímat